Üdvözöljük!
Ön kosara

Nyomtatás

A honlapon megtalálható tasakok, zacskók rendelhetők egyedi nyomtatással, melyeket a mennyiség és a nyomat függvényében többfajta technológiával tudunk elkészíteni. Az oldal alján található űrlapon tudja elküldeni ajánlatkérését vagy írhat az e-mail címünkre is: info@papir-zacsko.hu

Az ajánlatkéréshez hasznos információkat találhat az alábbiakban:

talpas papírtasakokat maximum 3 direkt színnel tudjuk szitázni, 250 db-tól. Szitanyomásnál a már elkészült tasakokat nyomtatjuk meg utólag, így csak a zacskó elejére és hátára lehetséges a nyomtatás. Amennyiben olyan kivitelt szeretne, ahol a tasak más részei is, vagy a teljes felülete meg van nyomva, úgy flexo nyomtatással tudunk ilyet készíteni. Ennél a technológiánál először a tasak alapanyagát ívben nyomtatjuk meg és utána kerül gépsor által összeállításra maga a zacskó. Itt már akár color grafika is kerülhet a zacskóra, viszont a minimum rendelési mennyiség 1 raklap szokott lenni (ez mérettől függő, kb. 20.000 db-tól) és a gyártási idő is jóval hosszabb, mint a szitanyomásnál. Egyedi méretet is tudunk gyártani nyomtatás nélkül, azonban itt is csak raklapos mennyiségtől tudunk gyártást indítani, erre is e-mailben tudunk ajánlatot adni. A nyomtatás helyett tudunk még készíteni matricát is (min. 100 db a rendelési mennyiség), amit utólag lehet felragasztani a tasakra, így akár egy sokszínes grafika/logós matrica is lehet a zacskón és nem kell belőle raklapos mennyiséget rendelni.

Ajánlatkérés talpas papírtasak nyomtatására (kattintson a linkre)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A  sütőipari vagy pékárus tasakokat maximum 1 direkt színnel tudjuk szitázni, 200 db-tól. Szitanyomásnál a már elkészült tasakokat nyomtatjuk meg utólag, így csak a zacskó elejére és hátára lehetséges a nyomtatás. Amennyiben olyan kivitelt szeretne, ahol a tasak más részei is, vagy a teljes felülete meg van nyomva, úgy flexo nyomtatással tudunk ilyet készíteni. Ennél a technológiánál először a tasak alapanyagát ívben nyomtatjuk meg és utána kerül gépsor által összeállításra maga a zacskó. Itt már akár color grafika is kerülhet a zacskóra, viszont a minimum rendelési mennyiség 1 raklap szokott lenni (ez mérettől függő, kb. 30.000 db-tól) és a gyártási idő is jóval hosszabb, mint a szitanyomásnál.

Egyedi méretet is tudunk gyártani nyomtatás nélkül, azonban itt is csak raklapos mennyiségtől tudunk gyártást indítani, erre is e-mailben tudunk ajánlatot adni.

A nyomtatás helyett tudunk még készíteni matricát is (min. 100 db a rendelési mennyiség), amit utólag lehet felragasztani a tasakra, így akár egy sokszínes grafika/logós matrica is lehet a zacskón és nem kell belőle raklapos mennyiséget rendelni.

Ajánlatkérés sütőipari tasak nyomtatására (kattintson a linkre)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mivel minden egyedi megrendelésnél több változó befolyásolja az árat, ezért csak írásban tudunk ajánlatot adni. Az ajánlatadáshoz az alábbi információkra van szükségünk, amennyiben a honlapunkon megtalálható termékeket szeretné nyomtatással kérni: - zacskó típusa (pl. talpas tasak, füles papírtáska, stb.) - méret - zacskó színe - mennyiség - ha lehet akkor a zacskóra kerülő grafika vagy a színek száma (pantone vagy color nyomat). Élelmiszerbarát festék használata felár ellenében kérhető flexo nyomásnál (kb. + 35% költség) és szükséges az ajánlatkérésnél külön jelezni!

Amennyiben nincs kész grafikája, csak elképzelése, úgy segítünk a grafikai tervezésben is.